top of page
Jongetje op stoel

De Employment Nanny

Wilt u meer dan 3 dagen per week een nanny ? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een nanny in loondienst te nemen. De nanny werkt dan full time alleen voor uw gezin.

Feit:

Een Nanny bespaart
u 20% van uw kostbare tijd per dag.

Feit:

De Family Nanny bespaart

u 20% van uw kostbare tijd per dag.

Kind met konijnenmuts
Meisjes in het park

Stappenplan Bemiddeling Employment Nanny

Tarieven

Intake

In een persoonlijk gesprek bij u thuis worden uw opvangwensen geïnventariseerd waarna we direct kunnen beginnen met het werven van de nanny.

 

Werving nanny

Al onze nanny’s worden uitbereid gescreend en geïnterviewd waarbij de nadruk gelegd wordt op opleiding, ervaring, achtergrond en motivatie van de nanny. Ook worden er referenties nagegaan en wordt een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd.

 

Kennismaking nanny

De nanny komt  bij u thuis langs, zodat u haar tijdens een informeel gesprek beter kunt leren kennen.

Proefdag

U krijgt de kans om de nanny in de praktijk met uw kinderen te zien. 

Indiensttreding

De nanny wordt goed voorbereid door middel van verschillende beleidsstukken, cursussen en protocollen en is klaar om bij u aan de slag te gaan.

 

Salarisadministratie

u heeft de mogelijkheid om de nanny zelf in loondienst te nemen, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf. Ook hebben wij een samenwerking met een administratiebureau die de gehele salarisadministratie voor uw uit handen kan nemen.

Koppeling

Het officiële moment: de contracten worden getekend en indien gewenst wordt uw huis gecheckt op veiligheid, de opvang kan van start gaan!

Inspectie Kinderopvang

De nanny wordt indien gewenst op het opvangadres aangemeld bij de GGD. Inspectie De GGD komt eenmalig langs bij u thuis langs voor een inspectie om de nanny op te nemen in het Landelijk Register Kinderopvang met registratienummer. Met dit nummer kunt u de kinderopvangtoeslag aanvragen.

Wij rekenen voor de gehele bemiddeling van de  Employment Nanny 2950 euro.

Jongetje op stoel
bottom of page