top of page

De Nanny Job

Ben jij onze super nanny en ben je op zoek naar een partime of fulltime baan als nanny? Wij zijn altijd op zoek naar de beste nannys in town! Vul nu het sollicitatieformulier in.

Feit:

De Family Nanny bespaart

u 20% van uw kostbare tijd per dag.

Profiel

Aan de slag als Nanny!

Profiel Nanny

Als nanny ben je natuurlijk in de eerste plaats verantwoordelijk voor de kinderen. Jij zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De kinderen blijven bij jou in hun dagelijkse ritme in afwezigheid van de ouders. Je brengt en haalt de kinderen van en naar school, peuterspeelzaal en/of andere activiteiten.

 

Daarnaast heb je volop de gelegenheid je creativiteit te gebruiken op tal van zaken zoals het organiseren van leuke uitjes, spelletjes en beeldende vormingsopdrachten. Indien gewenst kan je de grotere kinderen ondersteunen bij hun huiswerk. Licht huishoudelijke taken die met de zorg van de kinderen te maken hebben, zoals het bereiden van maaltijden en het doen van een boodschap, kunnen tevens behoren tot jouw taken.

 

Wij zijn op zoek naar nanny’s die kwaliteit kunnen bieden en zo’n verantwoordelijke functie graag aangaan! Vul nu het sollicitatieformulier in!

Film: Het werken als nanny

Wij bieden

Opleiding

Als gastouder moet je in het bezit zijn van een pedagogische opleiding. Indien je nog geen geldig diploma hebt, kan je via RIVOR een diploma behalen. Nanny Solutions zal bijdragen aan de kosten van deze route indien je voor Nanny Solutions komt werken na het behalen van je diploma.

Soms zijn er ook mogelijkheden om zonder diploma bij een gezin te werken, bijvoorbeeld in loondienst. Neem hiervoor contact met ons op.

Ervaring

Als nanny heb je ervaring en/of aantoonbare kennis van de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijdsfasen. Ook kan je referenties aanleveren.

Vaardigheden

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geeft kinderen warmte, geborgenheid en stabiliteit. Je verzorgt, stimuleert en begeleidt kinderen in hun ontwikkeling. Tevens ben je in staat problemen op het gebied van gezondheid, welzijn en ontwikkeling van het kind te onderkennen en er mee om te gaan. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal en informeert en adviseert ouders vanuit pedagogisch oogpunt betreffende de opvang van hun kinderen. Daarnaast kan je zelfstandig werken en heb je  een flexibele instelling.

Kennis

Je hebt  kennis van de verschillende leeftijdsgebonden ontwikkelingsfasen van kinderen. In de cursussen die Nanny Solutions aanbiedt, kan je jezelf meer ontwikkelen op gebied van de verzorging van kinderen, EHBO, veiligheid, hygiëne en pedagogische aspecten.

Beschikbaarheid

Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 1 jaar om de continuïteit van de opvang te waarborgen.

Overig

Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen.

 

Wil je graag werken als nanny en voldoe je aan het profiel? Neem dan contact op met Nanny Solutions of meld je aan via het sollicitatieformulier.

  • Een goed salaris met minimaal 4 weken doorbetaalde vakantie per jaar

  • Een leuke afwisselde baan in een huiselijke omgeving

  • Een baan met veel vrijheid

  • Ontwikkelingsmogelijkheden met veel cursussen en thema avonden

  • Een vaste begeleider vanuit Nanny Solutions

  • Themagericht werken

  • Goede begeleiding door middel van onze pedagoge en onze belastingadviseur

  • Veel contact met andere nanny’s

  • Een goede verzekering voor als je aan het werk bent als gastouder

 

Is dit jouw droombaan en komt jouw profiel overeen met dat van een nanny, neem dan contact op met Nanny Solutions of meldt je aan via het sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier

Vind jij het geweldig om met kinderen te werken? Wil jij een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid waarin je kennis en vaardigheden kunt combineren? Wij zijn op zoek naar nanny’s die kwaliteit kunnen bieden en zo’n verantwoordelijke functie graag aangaan. Vul onderstaand sollicitatieformulier in. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page