De Nanny Job

Ben jij onze super nanny en ben je op zoek naar een partime of fulltime baan als nanny? Wij zijn altijd op zoek naar de beste nannys in town! Vul nu het sollicitatieformulier in.

Feit:

De Family Nanny bespaart

u 20% van uw kostbare tijd per dag.

 

Aan de slag als Nanny!

Profiel Nanny

Als nanny ben je natuurlijk in de eerste plaats verantwoordelijk voor de kinderen. Jij zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De kinderen blijven bij jou in hun dagelijkse ritme in afwezigheid van de ouders. Je brengt en haalt de kinderen van en naar school, peuterspeelzaal en/of andere activiteiten.

 

Daarnaast heb je volop de gelegenheid je creativiteit te gebruiken op tal van zaken zoals het organiseren van leuke uitjes, spelletjes en beeldende vormingsopdrachten. Indien gewenst kan je de grotere kinderen ondersteunen bij hun huiswerk. Licht huishoudelijke taken die met de zorg van de kinderen te maken hebben, zoals het bereiden van maaltijden en het doen van een boodschap, kunnen tevens behoren tot jouw taken.

 

Wij zijn op zoek naar nanny’s die kwaliteit kunnen bieden en zo’n verantwoordelijke functie graag aangaan! Vul nu het sollicitatieformulier in!

Wij bieden

 • Een goed salaris met minimaal 4 weken doorbetaalde vakantie per jaar

 • Een leuke afwisselde baan in een huiselijke omgeving

 • Een baan met veel vrijheid

 • Ontwikkelingsmogelijkheden met veel cursussen en thema avonden

 • Een vaste begeleider vanuit Nanny Solutions

 • Themagericht werken

 • Goede begeleiding door middel van onze pedagoge en onze belastingadviseur

 • Veel contact met andere nanny’s

 • Een goede verzekering voor als je aan het werk bent

 

Is dit jouw droombaan en komt jouw profiel overeen met dat van een nanny, neem dan contact op met Nanny Solutions of meldt je aan via het sollicitatieformulier.

Opleiding

Als nanny moet je in het bezit zijn van een pedagogische opleiding 

Ervaring

Als nanny heb je ervaring en/of aantoonbare kennis van de ontwikkeling van kinderen in verschillende leeftijdsfasen. Ook kan je referenties aanleveren.

Vaardigheden

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geeft kinderen warmte, geborgenheid en stabiliteit. Je verzorgt, stimuleert en begeleidt kinderen in hun ontwikkeling. Tevens ben je in staat problemen op het gebied van gezondheid, welzijn en ontwikkeling van het kind te onderkennen en er mee om te gaan. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal en informeert en adviseert ouders vanuit pedagogisch oogpunt betreffende de opvang van hun kinderen. Daarnaast kan je zelfstandig werken en heb je  een flexibele instelling.

Kennis

Je hebt  kennis van de verschillende leeftijdsgebonden ontwikkelingsfasen van kinderen. In de cursussen die Nanny Solutions aanbiedt, kan je jezelf meer ontwikkelen op gebied van de verzorging van kinderen, EHBO, veiligheid, hygiëne en pedagogische aspecten.

Beschikbaarheid

Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 1 jaar om de continuïteit van de opvang te waarborgen.

Overig

Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen.

 

Wil je graag werken als nanny en voldoe je aan het profiel? Neem dan contact op met Nanny Solutions of meld je aan via het sollicitatieformulier.

 

Vind jij het geweldig om met kinderen te werken? Wil jij een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid waarin je kennis en vaardigheden kunt combineren? Wij zijn op zoek naar nanny’s die kwaliteit kunnen bieden en zo’n verantwoordelijke functie graag aangaan. Vul onderstaand sollicitatieformulier in. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACT

Meer weten?

Het vinden van de juiste Nanny Solution is soms best lastig en altijd persoonlijk. Neem gerust even contact met ons op per mail, telefoon of maak even een afspraak voor een verkennend gesprek.

Nanny Solutions

Van Eeghenstraat 98-1

1071 GL Amsterdam

t. 020 - 770 72 47

info@nannysolutions.nl

Nanny Solutions Gooi en Omstreken

Prinses Marijkehof 7
1411 CL Naarden

t.  035 - 631 27 60

nadia@nannysolutions.nl

©2017 Nanny Solutions. 

 • White Facebook Icon
 • White LinkedIn Icon