top of page

Wie zijn wij?

Met veel plezier en enthousiasme zijn wij in 2007 gestart met Nanny Solutions. Al meer dan 17 jaar spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen, door verschillende nanny services aan te bieden. Deze onderscheiden zich van andere vormen van kinderopvang, door het bieden van hoge kwaliteit en veel persoonlijke aandacht. Het gezin staat bij ons centraal.

 

Omdat uw kinderen het meest waardevolle zijn in uw leven, is de keuze voor kinderopvang er een die u niet dagelijks zult nemen. Wij geven u daarom graag persoonlijk advies om tot de juiste vorm van kinderopvang te komen.

 

Hartelijke groet,

Nienke Hoekstra (rechts) & Berber Franken (links)

Nienke Hoekstra en Berber Franken

Achtergrond

Nienke Hoekstra

Nienke Hoekstra

"Ik heb de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Werving & selectie, trainen en coachen zijn punten die centraal staan gedurende deze opleiding. Tijdens mijn studie heb ik een scriptie geschreven voor een kinderdagverblijf in Amsterdam, met als aandachtspunt kwaliteitsverbetering. Dit heeft mij een goed inzicht gegeven in alle aspecten die komen kijken bij kinderopvang. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest voor een facilitaire dienstverlener. Hier was ik verantwoordelijk voor de werving & selectie van medewerkers. Bemiddelen en matchen is voor mij zeer bekend terrein. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie als leidster op een kinderdagverblijf in Amsterdam gewerkt en heb ik mijn SPW opleiding behaald. Ook heb ik jarenlang ervaring opgedaan als oppas bij vele gezinnen.

 

Sinds 2007 werk ik elke dag met ongelooflijk veel plezier voor Nanny Solutions. Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact dat ik heb met de gezinnen en onze nanny’s. Nu ik zelf moeder ben van drie kinderen, heb ik ook zelf mogen ervaren hoe fijn het is om een nanny te hebben en kan ik me nog beter inleven in de wensen en behoeften van ouders. Werken met kinderen blijft mij zeer veel voldoening geven."

Achtergrond

Berber Franken 

"Ik heb, net als Nienke, de opleiding Human Resource Management afgerond en ben vervolgens in dit vakgebied werkzaam geweest. Werken met kinderen, heb ik naast mijn opleiding altijd gedaan en bleef mij erg aantrekken. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om de pedagogische academie (PABO) te volgen.

 

Nadat ik mijn diploma behaald had, ben ik als onderwijzeres een aantal maanden werkzaam geweest in Thailand. Vervolgens ben ik na deze prachtige ervaring, onderwijzeres geworden op een basisschool in Amsterdam. Na deze leerzame periode waarin ik veel ervaring heb opgedaan met het werken met kinderen, heeft Nanny Solutions mij de mogelijkheid gegeven om deze twee studies en mijn werkervaring optimaal te combineren.

Inmiddels heb ik zelf 2 kinderen en haal ik heel veel plezier uit het matchen van de juiste nanny aan een gezin!"

Achtergrond

Nadia de Wals

Berber Franken
Nadia de Wals
  • Black LinkedIn Icon
  • Black LinkedIn Icon

"Mijn naam is Nadia de Wals en ik ben in 2017 een franchisevestiging begonnen in de regio Gooi en omstreken. Het werken met kinderen heeft mij altijd aangetrokken, daarom heb ik van jongs af aan veel opgepast. Ook heb ik net als Berber en Nienke  een pedagogisch diploma en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de jeugdzorg en in de kinderopvang.

 

In 2015 ben ik bij Nanny Solutions gestart als nanny waarbij ik twee jaar werkzaam ben geweest bij een heel leuk gezin in Amsterdam. Uiteindelijk vond ik het tijd voor een volgende stap en heb ik besloten een franchisevestiging te gaan starten in de regio Gooi en omstreken. Als geen ander weet ik, door het werken als nanny en door mijn 2 eigen kindjes, hoe belangrijk het is om aan de juiste match te maken. Daarom vind ik het ontzettend leuk om mijn gevoel en kennis hierbij te gebruiken en ieder gezin op een persoonlijke manier te adviseren en te begeleiden."

  • Black LinkedIn Icon

Contactformulier

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page